Mot nya mål

Ja då var det dax då. Under fem dagar ska jag bila till och från Nordkap, med en väninna och hennes lilla Volkswagen bubbla årsmodell 72. Det började som en kul idé, som var för galen för att säga nej. Men växte till något som kanske kan bli en återkommande happening för kvinnliga företagare. En roadtrip med tjejer på mc och i häftiga bilar, genom norra Sverige, Norge och Finland, med strandhugg hos andra kvinnliga företagare längs vägen, och ett kul och inspirerande event vid målet…

Varför kan man inte bara göra en enkel resa utan att det ska bubbla iväg till nåt så mycket större? Kanske är det det som kallas entreprenör… Eller så är man bara lite galen.

Samtidigt gnager samvetet. Jag ska vara borta fem dagar, och nätter. Så länge har jag aldrig lämnat mina barn sedan dottern föddes för över 8 år sedan. Dom och deras pappa kommer säkert att sakna mig. Och jag saknar dom redan innan jag åker. Men jag hoppas att det barnen får med sig när de blir äldre är att deras mamma gick sin egen väg och gjorde det hon tyckte var kul och brann för, med dom och utan dom.

Jag tror också att det är bra att ryckas ur sina gamla spår, se nytt och få nya intryck då och då.

Så. då är det väl bara att packa det sista då och dra iväg.

Hasta la vista baby!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *