Nytt år, nya bud

Ja det fick jag drastiskt erfara när jag bytte domän till min hemsida och inom loppet av något dygn såg min gamla adress dyka upp i etern – med onlineförsäljning av sportkläder! Vem hade trott att lilla Nordskribentens namn skulle vara så intressant… Jag tackar min lyckliga stjärna att det bara är kläder som säljs där, och att det endast var webben som var kopplad till den domänen. Men jag vill å det bestämdaste klargöra att försäljningen under nordskribenten.se inte har det minsta med mitt företagsnamn att göra.

Jag inser att det är en affär i att köpa upp använda domäner för att förtvivlade före detta ägare ska bjuda nästan vad som helst för att få tillbaka sitt namn och varumärke…Men jag hade väl inbillat mig att det var stora internationella bolag och namn som var intressanta att pressa på detta sätt, inte en liten enskild enpersonsfirma på Norrbottens landsbygd.

Jag har lärt min läxa att aldrig mer släppa en domän fri. Men tänker inte bli en bricka i det spelet och ge dom nöjet att göra affär på mig, och kör därför min gamla hemsida i nytt namn – nordskribenten.com. Kanske är det lite talande ändå.. Punkt se är historia. Punkt com känns som lite mer driv :-).

Så då kör vi då, punkt com 2018!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *